Bestellijst

Geen bestellingen

Ontspanning

Ontspanning

Fysieke inspanning én daarna ontspanning is heel gezond. Bij de Volksuniversiteit gebeurt dat  heel relaxed en in gezellige groepjes. Zo kun je kennismaken met Yoga, Tai Chi en Mindful wandelen. Ook gaan we erop uit. Met stevige wandelingen onze mooie regio ontdekken.

Samen met Ruud Vermeulen loop je een door hem uitgezette route door Gooi- en Vechtstreek en Eemland, de afstand is tussen de 12 en 15 kilometer. Lekker op stap met gelijkgestemden. De wandelingen starten om 10.00 uur bij de startpunten zoals aangegeven op de website. Wie wil kan om 09.30u op het parkeerterrein van Singer verzamelen en vandaaruit carpoolen.

Lees meer

Wil je in een groep langs een natuurrijke route wandelen? Volksuniversiteit Het Gooi organiseert 8 wekelijkse wandelingen van ongeveer 2 uur in het groen, binnen en buiten de bebouwde kom. De wandelingen starten op verschillende plaatsen in onze regio en worden begeleid door Henk Schaak, die onderweg ook iets over de natuur en cultuur vertelt. Deze wandelingen zijn bedoeld voor mensen die het leuk vinden om samen met anderen een stuk te lopen. Dus: wandel gezellig mee, het is gezond én je geniet van mooie natuur. Welkom!


Lees meer