Cursusnummer:
KK315

Carla kookt Dim Sum

Carla kookt Dim Sum

Dim Sum is een Kantonese specialiteit. Het is een collectieve naam voor een verscheidenheid aan kleine hapjes, zoals gestoomde en gefrituurde deegbakjes, gevuld met vlees, zeebanket of groente, gestoomde broodjes gevuld met rode bonenpasta, groeten of vlees. DIM SUM wordt vertaald als ‘punthartjes’, hartverwarmers’’ of ‘hartgenoegens’.

In deze kookworkshop neemt Carla u mee in maken van gestoomde deegbakjes met vlees, vis en gember, chili en dipsauzen. Ook gaat u bakjes frituren. Deze bakjes kun je maken van wonton, loempia en rijstvelden. De bekende bapao broodjes met zoete rode bonensaus zullen niet ontbreken.

(+ € 20,00 materiaalkosten contant te voldoen aan docent)

Deze workshop is vol.  U komt op wachtlijst te staan

  • 1 sessie van 4 uur Toon details
    • 1: donderdag 12 mrt 2026 - 17:30 – Kokkerie Baarn
  • € 57,00 plus € 20,00 materiaalkosten, te betalen tijdens de eerste les.
  • Workshop
  • Carla Boelen
  • Kokkerie Baarn Toon adres-info
Startdatum