Cursuscode: TS017

Spaans A2 van de Poll

Cursuscode: TS017

Principantes 2 (A2) is het vervolg op de cursus A1. We beginnen met het herhalen van belangrijke grammaticale thema's: ser, estar, onregelmatige werkwoorden, 1 verleden tijd.  En we gaan verder bouwen op het fundament dat er ligt van vorig seizoen. Daarnaast gaan we zoveel mogelijk converseren in het Spaans. Grammatica-uitleg wordt in het Nederlands gegeven.

We gebruiken de methode Con Gusto nieuw: werkboek en tekstboek en gaan verder met hoofdstuk 8
Tekstboek isbn 9789463920971  prijs € 40, 50
Werkboek isbn 9789463920988  prijs € 37, 50

Woensdag 5 oktober 2022
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. L. (Leonie) van de Poll
Locatie: Bibliotheek Huizen (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
L. (Leonie) van de Poll
Ik geef ruim 13 jaar Spaans aan de Volksuniversiteit Naarden Bussum en door de recente fusie van een aantal Volksuniversiteiten in ’t Gooi, geef ik voor het eerst les in Huizen. Mijn lessen zijn erop gericht om in een ontspannen sfeer les te geven, waardoor iedereen zich vrij voelt vragen te stellen en te spreken. Naast de leergang gebruik ik soms aanvullende oefeningen of artikelen uit tijdschriften, vaak om een bepaald onderwerp uit te diepen. In principe spreek ik Spaans, maar, zeker in het begin, geef ik meteen de vertaling. Ik hoop dat u zin heeft om aan de cursus deel te nemen en zie u graag in oktober 2022.