Cursuscode: TS019

Spaans A2+ Opfriscursus ter voorbereiding van het nieuwe seizoen Paz

Cursuscode: TS019

Door korte grammatica-, luister- en conversatieoefeningen zullen cursisten hun kennis opfrissen ter voorbereiding op de cursus die in oktober begint.

Voor nieuwe of herintredende cursisten zullen deze oefeningen van groot nut zijn om te bepalen welk niveau het best kan worden gevolgd.

Er is geen materiaal vereist voor deze cursussen. In de eerste les vragen we 3 euro voor fotokopieën.

Maandag 5 september 2022
3 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.T. (Maria Teresa) Paz-Oriani
Locatie: Bibliotheek Gooi en meer Bussum (klik hier voor de adresgegevens)
M.T. (Maria Teresa) Paz-Oriani
¡Hola! Ik ben María Teresa Paz, docente Spaans. Met een Latijns-Amerikaanse achtergrond, verbleef ik enige jaren in Spanje en woon sinds 1998 in Nederland. Mijn passie is om studenten te helpen zich met vertrouwen te uiten in het Spaans. Ik help al bijna 20 jaar studenten met het ontwikkelen van conversatie- en andere taalvaardigheden.