Cursuscode: TN005

Dutch for Non-Dutch au pairs A1

Cursuscode: TN005

This course is especially meant for those who are working in the Netherlands as an au pair. You have little or no knowledge of the Dutch language and would like to learn to understand, speak and read this language. During the course we will speak Dutch as much as possible. We will focus on Dutch conversation and will talk about, for example, family life and the Dutch way of living. Book to be ordered by student: Begin Vandaag 1, Nederlands voor anderstaligen, Uitgeverij Intertaal (ISBN 9789462937468)

Dinsdag 26 oktober 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. I.J. (Isabel) Koenders
Locatie: Brinkhuis Laren (klik hier voor de adresgegevens)
I.J. (Isabel) Koenders
Isabel Koenders studeerde Italiaans en Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam (afgestudeerd in 1994) en heeft aansluitend een opleiding tot (beëdigd) tolk- en vertaler Italiaans afgerond. Sinds 2012 geeft zij Italiaanse les aan volwassenen, zowel klassikaal, in kleine groepjes als individueel. In 2019 behaalde zij het certificaat Ditals I (Universiteit van Siena), een didactische training voor het onderwijs van het Italiaans als vreemde taal. In haar lessen probeert zij zoveel mogelijk aan te sluiten bij de belangstelling en wensen van de cursisten. Een belangrijk doel is een ongedwongen leeromgeving creëren waarin cursisten zich snel op hun gemak voelen om in het Italiaans te communiceren zonder bang te hoeven zijn om fouten te maken.