Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TI027

Italiaans, Conversatie B2 Steijling

Italiaans, Conversatie B2 Steijling
Cursuscode: TI027

Bij aanvang van deze cursus heb je een stevige basis van het Italiaans (je beheerst grotendeels de stof van Con piacere 1,2&3, of evenzoveel delen van een andere Italiaanse lesmethode).

Veel aandacht zal besteed worden aan het trainen van je gespreksvaardigheid in het Italiaans aan de hand van allerhande onderwerpen. Voor de thema’s van de gesprekken mag je ook zelf thema’s aandragen. De grammatica wordt, waar nodig, herhaald. Thuis oefen je met de geleerde stof en herhaal je de nieuwe woorden uit de les.

Bij doorgang van de cursus wordt het boek via de docent besteld.
Nuovo Contatto B2, Loescher editore
ISBN: 9788858308660

Vrijdag 7 oktober 2022
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. drs M. (Marije) Steijling
9:30 - 11:00
Locatie: Bibliotheek Gooi en meer Bussum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
drs M. (Marije) Steijling
drs M. (Marije) Steijling
Mijn liefde voor Italië en de Italiaanse cultuur is ontstaan op “Rome reis” in de vijfde klas van het VWO. Ik ben afgestudeerd in Italiaanse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 1999 geef ik taalverwerving bij verschillende instituten, naast bedrijfstrainingen Italiaans en lessen aan particulieren. Ook geef ik Italiaanse literatuur- en filmanalyse cursussen in het Italiaans. Je kunt bij mij Italiaans leren in een veilige, positieve en prettige leeromgeving, waarin ons gemeenschappelijk doel is om zoveel mogelijk Italiaans te spreken en te verstaan. Andere aandachtspunten zijn lezen en waar nodig schrijven.