Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TI025

Italiaans, Conversatie B2 Sfondrini

Italiaans, Conversatie B2 Sfondrini
Cursuscode: TI025

Deze cursus is voor iedereen die zijn spreekvaardigheid wil vergroten aan de hand van thema’s zoals cultuur, land en volk, literatuur, film en de laatste nieuwtjes uit Italië. Spreekvaardigheid, uitbreiding van de woordenschat en opfris van de grammatica (bijvoorbeeld via vertaaloefeningen) staan centraal. Aan het begin van de cursus kiezen en bestellen de cursisten een Italiaanse roman. Benodigd materiaal wordt door de docent geregeld.

Als je twijfelt over welk niveau of welke cursus het beste bij je past, dan kun je via kantoor altijd contact opnemen met een van onze docenten Italiaans. 

Donderdag 6 oktober 2022
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. Drs F. (Francesca) Sfondrini
10:30 - 12:00
Locatie: Bibliotheek Gooi en meer Bussum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
Drs F. (Francesca) Sfondrini
Drs F. (Francesca) Sfondrini
Het streven om communicatie mogelijk te maken tussen mensen uit verschillende taalgebieden en culturen heeft me altijd gefascineerd. Met dit doel voor ogen heb ik een vertaalopleiding aan de Universiteit van Bologna afgerond en gelijk daarna ben ik begonnen als vertaler en docent Italiaans. Sinds 1997 heb ik meerdere zeer gevarieerde opdrachten gekregen die goed pasten bij mijn talent en passie voor het lesgeven en het vertalen. Sinds mijn komst naar Nederland jaren geleden heb ik als zelfstandig ondernemer Italiaanse les gegeven bij verschillende instellingen en als adviseur interculturele communicatie met enkele Nederlandse bedrijven samengewerkt. Het contact met cursisten uit verschillende contexten, met klanten en andere docenten heeft mij altijd geïnspireerd en mij eveneens veel geleerd over de Italiaanse taal, cultuur en literatuur.