Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TI023

Italiaans Conversatie A2 Steijling

Italiaans Conversatie A2 Steijling
Cursuscode: TI023

Bij aanvang van deze cursus heb je een basis van het Italiaans (heb je grotendeels de stof van Con piacere 1,2 een keer gehad of evenzoveel delen van een andere Italiaanse lesmethode). Je wilt je kennis van het Italiaans op A2 niveau in de praktijk brengen en bestendigen door wekelijks Italiaans te praten. De basisgrammatica A1-A2 niveau wordt spelenderwijs herhaald.

Je traint je gespreksvaardigheid en breidt de woordenschat uit door onder andere rollenspellen, interactie in de klas en luisteroefeningen. Thuis oefen je met de geleerde stof.

Bij doorgang van de cursus wordt het boek via de docent besteld.
Nuovo Contatto A2, Loescher editore
ISBN: 978-8858308622

Vrijdag 7 oktober 2022
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. drs M. (Marije) Steijling
11:15 - 12:45
Locatie: Bibliotheek Gooi en meer Bussum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
drs M. (Marije) Steijling
drs M. (Marije) Steijling
Mijn liefde voor Italië en de Italiaanse cultuur is ontstaan op “Rome reis” in de vijfde klas van het VWO. Ik ben afgestudeerd in Italiaanse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 1999 geef ik taalverwerving bij verschillende instituten, naast bedrijfstrainingen Italiaans en lessen aan particulieren. Ook geef ik Italiaanse literatuur- en filmanalyse cursussen in het Italiaans. Je kunt bij mij Italiaans leren in een veilige, positieve en prettige leeromgeving, waarin ons gemeenschappelijk doel is om zoveel mogelijk Italiaans te spreken en te verstaan. Andere aandachtspunten zijn lezen en waar nodig schrijven.