Cursuscode: TI021

Italiaans, Conversatie A1-A2 Posillipo

Cursuscode: TI021

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die de cursus ‘Durf Italiaans te spreken’ hebben gevolgd.

De leerlingen hebben in die cursus al in een aantal dialogen geleerd, hoe ze zich kunnen uitdrukken in verschillende realistische situaties en hebben de beginselen van converseren geoefend. In de nieuwe cursus gaan we verder met het uitbreiden van de spreekvaardigheid in het Italiaans.

Overig materiaal in overleg met de docente.
Boek: La Nuova Prova Orale 1, Uitgeverij Intertaal, € 32,71

ISBN/EAN

Woensdag 5 oktober 2022
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. Drs E.E. (Ester) Posillipo-Oosthoek
Locatie: Huis van Eemnes (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
Drs E.E. (Ester) Posillipo-Oosthoek
Mijn naam is Ester Posillipo, ik ben geboren in Italië. Na talen te hebben gestudeerd in mijn geboorteland, heb ik een aantal jaren in Engeland gewoond. Ik ben begonnen als docent en vertaalster Engels bij het taleninstituut European Studies in Ivrea. In 1994 ben ik getrouwd en in Nederland komen wonen.Sinds 2007 ben ik docent Italiaans bij de volksuniversiteiten in Het Gooi. Mijn passie ligt bij talen. Ik ben gefascineerd door de manier waarop mensen met elkaar communiceren, maar vooral door wat mensen écht tegen elkaar willen zeggen.