Cursuscode: TE005

Engels voor gevorderden, Pre-intermediate (B1)

Cursuscode: TE005

In deze cursus wordt aandacht besteed aan grammatica en idioom en zal de spreekvaardigheid worden geoefend. Deze cursus is bestemd voor diegenen die 2 a 3 jaar een cursus Engels hebben gevolgd. Life Elementary presenteert Engels zoals het in de wereld wordt gebruikt, daarbij gebruikmakend van eigentijdse, wereldse onderwerpen en prachtige National Geographic foto’s en video’s. Twijfelt u over welke cursus het beste bij u past neem dan contact op met de docent.

This course is suitable for non-Dutch speakers who have had 2 or 3 years of English. Life pre-intermediate presents English as it is used in the world through contemporary, global content and stunning National Geograpic photos and videos.

Boeken:
Life Pre-intermediate student’s book
John Hughes, Helen Stephenson, Paul Dummel: ISBN 978 1 337 28570 4
Life Elementary Workbook
Helen Stephenson: ISBN 978 1 337 2858 5

Woensdag 5 oktober 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 09:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. G.A.M. (Tineke) de Kort
Locatie: Huis van Eemnes (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
G.A.M. (Tineke) de Kort
Tineke heeft veel gereisd en lange tijd in Nieuw Zeeland gewoond en gewerkt. Na haar terugkeer in Nederland heeft ze o.a. in Utrecht naast de opleiding Nima A en B (marketing) eveneens de examens C1 en C2 bij de University of Cambridge afgerond. Inmiddels geeft ze zo’n 10 jaar met veel plezier lessen in de Engelse taal