Cursuscode: TE003

Engels voor gevorderden, Elementary (A2)

Cursuscode: TE003

Deze cursus is voor degenen die reeds enige kennis hebben van de Engelse taal. Life Elementary presenteert Engels zoals het in de wereld wordt gebruikt daarbij gebruikmakend van eigentijdse, wereldse onderwerpen en prachtige National Geographic foto’s en video’s. Wij leren wat meer over grammatica, woordenschat, spreken, lezen en schrijven. Twijfelt u over welke cursus het beste bij u past neem dan contact op met de docent.

This course is also for non-dutch Speakers. This English level is one for students who have some knowledg of English. We will learn more about grammar, vocabulary, reading, writing and speaking.

Boeken:
Life Elementary student’s book
John Hughes, Helen Stephenson, Paul Dummel: ISBN 978 1 337 285490
Life Elementary Workbook
Helen Stephenson: ISBN 978 1 337 285650

Woensdag 5 oktober 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. G.A.M. (Tineke) de Kort
9:00 - 10.30
Locatie: Huis van Eemnes (klik hier voor de adresgegevens)
G.A.M. (Tineke) de Kort
Tineke heeft veel gereisd en lange tijd in Nieuw Zeeland gewoond en gewerkt. Na haar terugkeer in Nederland heeft ze o.a. in Utrecht naast de opleiding Nima A en B (marketing) eveneens de examens C1 en C2 bij de University of Cambridge afgerond. Inmiddels geeft ze zo’n 10 jaar met veel plezier lessen in de Engelse taal