Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PO019

Praktische astrologie II

Praktische astrologie II
Cursuscode: PO019

Heb je je al eens verdiept in Astrologie of heb je cursus Praktische Astrologie I gevolgd, dan ben je vast gegrepen door wat je hebt gelezen en ontdekt. Speciaal voor de Volksuniversiteit het Gooi wordt een Vervolgcursus Praktische Astrologie* aangeboden, waarin we dieper ingaan op jouw geboortehoroscoop. We maken een ontdekkingsreis naar de samenhang in onze horoscoop en zoeken naar verder inzicht en antwoorden op levensvragen.
Jouw horoscoop wijst je de weg en verklaart waarom je tegen dingen aanloopt, hij helpt je je levensdoel nieuw te definiëren, persoonlijk en spiritueel te groeien en te ontdekken waar je ware talenten en kwaliteiten liggen. Niet zweverig maar vooral praktisch. 
Hierbij is het belangrijk te weten wat je geboortedatum, plaats en exacte geboortetijd is (op te vragen op het gemeentehuis).
Je werkt met een syllabus à € 10,- (op de eerste lesavond contant te voldoen aan de docent).


* Twijfel je over je instapniveau, neem dan gerust contact op met de docente.

Woensdag 12 april 2023
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. S. (Sylvia) Slegers
19:30 - 21:30
Locatie: Bibliotheek Gooi en meer Bussum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S. (Sylvia) Slegers
S. (Sylvia) Slegers
Sylvia Slegers is erkend astroloog (HBO-geschoold) en beschouwt de geboortehoroscoop als een weg naar dieper inzicht en antwoorden op levensvragen. De keuze om van astrologie haar beroep te maken ontstond vanuit de wens om anderen bij te staan in hun zoektocht naar zingeving, persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling en inzicht. “Bewustwording van wat er in mijn geboortehoroscoop te ‘lezen’ is, heeft mijn leven enorm verdiept en verrijkt en die ervaring gun ik iedereen! In de cursus leer ik je praktisch en stapsgewijs de verborgen boodschappen die in je geboortehoroscoop schuilgaan te ontcijferen." Sylvia geeft de populaire astrologie-cursussen al enkele jaren bij Volksuniversiteit Het Gooi.