Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PO015

Praktische astrologie I

Praktische astrologie I
Cursuscode: PO015

Ben jij altijd al geïntrigeerd door sterrenstanden en de waarheid achter sterrenbeelden en  horoscopen? Dan is deze compacte cursus echt iets voor jou!
In vier avonden verdiepen we ons in de rol en betekenis van de belangrijkste bouwstenen van de geboortehoroscoop. Daarbij komen o.a. de dierenriemtekens (sterrenbeelden), de vier elementen, de zon, de maan en de planeten aan bod. We werken en oefenen tijdens de gehele cursus met de eigen geboortehoroscoop, waardoor de lesstof heel persoonlijk en praktisch op jouw leven toegepast kan worden.

Er is geen astrologische voorkennis nodig en het is niet nodig om over een astrologisch computerprogramma te beschikken. Wat je wél moet weten, is je exacte geboortetijd (op te vragen op het gemeentehuis).
De tekening van je geboortehoroscoop wordt tijdens de eerste les uitgedeeld (gratis).
Je werkt met een syllabus à € 10,- (op de eerste lesavond contant te voldoen aan de docent).

Woensdag 11 januari 2023
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. S. (Sylvia) Slegers
19:30 - 21:30
Locatie: Bibliotheek Gooi en meer Bussum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S. (Sylvia) Slegers
S. (Sylvia) Slegers
Sylvia Slegers is erkend astroloog (HBO-geschoold) en beschouwt de geboortehoroscoop als een weg naar dieper inzicht en antwoorden op levensvragen. De keuze om van astrologie haar beroep te maken ontstond vanuit de wens om anderen bij te staan in hun zoektocht naar zingeving, persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling en inzicht. “Bewustwording van wat er in mijn geboortehoroscoop te ‘lezen’ is, heeft mijn leven enorm verdiept en verrijkt en die ervaring gun ik iedereen! In de cursus leer ik je praktisch en stapsgewijs de verborgen boodschappen die in je geboortehoroscoop schuilgaan te ontcijferen." Sylvia geeft de populaire astrologie-cursussen al enkele jaren bij Volksuniversiteit Het Gooi.