Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PO013

Positieve Psychologie

Positieve Psychologie
Cursuscode: PO013

is In deze cursus maak je kennis met de Positieve Psychologie, ook wel de wetenschap van geluk! Geluk een meetbaar, tastbaar en maakbaar begrip geworden. In 6 lessen ontdek jij hoe deze psychologische stroming antwoord geeft op de vraag: wat maakt een mens gelukkig. Daarbij diepen we de bouwstenen uit van een gelukkig leven en leer je wat de wetenschap zegt over onderwerpen als: veerkracht, optimisme en pessimisme, positieve emoties, zingeving, hechte relaties opbouwen, flow, doelen zetten en behalen. 

Naast theorie en kennis zijn er praktische tools die jij zelf gaat toepassen. De stof komt zo tot leven en ervaar jij wat Positieve Psychologie kan bijdragen aan jouw leven!
In deze cursus krijg je de kans als individu om een onderwerp uit te diepen, ervaringen te delen en ervaringen met anderen te creëren. Verwacht een interactief lesprogramma van 2,5 uur per keer, waarin je kennis opdoet en vooral zelf aan de slag gaat.

€ 5 bijdrage in materiaalkosten, contant te voldoen aan de docent
Donderdag 12 januari 2023
6 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 150,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. K.A. (Kim) Breuls
19:30 - 22:00
Locatie: Bibliotheek Gooi en meer Bussum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
K.A. (Kim) Breuls
K.A. (Kim) Breuls
Kim Breuls is toegepast psychologe die zich heeft gespecialiseerd in Positieve Psychologie. Zij werkt als trainer voor de Nederlandse Jeugdraad en laat hier jongeren ontdekken welke positieve impact zij kunnen hebben op de samenleving. Daarnaast traint en coacht Kim volwassen met als doel om bij hen het welzijn en geluk te vergroten. Want ieder mens moet floreren en optimaal kunnen functioneren. Dat bereikt zij door mensen een positief zelfbeeld en een positieve blik op de wereld te geven. Door het ontdekken en verder ontwikkelen van hun eigen krachten kunnen mensen beter hun doelen behalen. In elke fase van hun leven.