Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PO011

Ontploeteren

Ontploeteren
Cursuscode: PO011

Wie denk je dat je moet zijn voor anderen, maar wie ben je echt? Wat wil je echt maar wat ben je eigenlijk elke dag aan het doen? Ben je aan het leven of aan het overleven? We denken en willen vaak het een, maar doen het ander. We leven constant met conflicten. Het niet oplossen van conflicten leidt tot ploeteren. Je wordt moe, lusteloos en ongelukkig. Zien dat je aan het ploeteren bent is het eerste gewin. Hét moment om wat te veranderen en niet te blijven doorploeteren.
Laat het niet zover komen. Kom Ontploeteren met Jan Peter van Doorn en ontdek hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, spontaner en creatiever wordt, beter communiceert en betere beslissingen neemt. Zodat het leven lichter en leuker wordt.

Woensdag 1 februari 2023
1 lezing van 1,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 17,50
Dhr. J.P. (Jan Peter) van Doorn
19:30 - 21:00
Locatie: Brinkhuis Laren (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J.P. (Jan Peter) van Doorn
J.P. (Jan Peter) van Doorn
Jan Peter van Doorn (1950) studeerde bedrijfskunde en bracht het grootste deel van zijn werkzame leven in de reclame door. Hij werkte als strateeg voor grote bureaus en grote namen en had 10 jaar lang zijn eigen bureau. Voor zijn bijdrage aan het reclamevak ontving hij de Walter Schaperprijs. Later werd hij getriggerd door het thema ‘identiteit’ en vooral ook de ontwikkeling van zijn eigen identiteit. Hij schreef daar twee boekjes over: Ontploeteren, zie het, snap het, doe het en De ontdekking van je ding.