Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PO003

Dood - gewoon, praten over je uitvaart

Dood - gewoon, praten over je uitvaart
Cursuscode: PO003

Laat ik het denken over mijn uitvaart over aan mijn kinderen?

Nabestaanden komen vaak voor vragen te staan. Een begrafenis of crematie? Opbaring  en muziek? Sprekers? Welke kist? Als dat al eens besproken of opgeschreven is, dan scheelt dat onzekerheid en stress bij nabestaanden in een verdrietige periode.

De ervaren uitvaartleider Elly Kramer vertelt over haar werk en geeft belangstellenden in kleine groepen tips en ideeen om zaken bespreekbaar te maken of te regelen. Stel haar gerust de vragen die u heeft en luister naar de verhalen en vragen van anderen. Na afloop weet u wat er allemaal kan en krijgt u een boekje mee om thuis zelfstandig verder mee aan de slag te gaan. Het gaat om wat u wilt…

Dinsdag 17 januari 2023
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 13:30
Prijs: € 17,50
Mw. N.C. (Elly) Kramer
13:30 - 15:30
Locatie: Huis van Eemnes (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
N.C. (Elly) Kramer
N.C. (Elly) Kramer
Elly is sinds 2017 werkzaam binnen de uitvaart en zij is uitvaartleider in de breedste zin van het woord. De afgelopen jaren heeft zij aanvullende opleidingen gedaan zodat zij, behalve het regelen van de uitvaart, ook de verzorging en opbaring voor haar rekening kan nemen. Zij pleit voor uitvaarten met een persoonlijke benadering waarbij zij de constante factor is.