Cursuscode: AP001

2 x Sneller lezen - 3 x Beter onthouden

Cursuscode: AP001

In deze intensieve snelleestraining leert u sneller lezen,  hoofd- en bijzaken te scheiden en doeltreffend tot de kern door te dringen. Mindmapping is een creatieve denk- en notitiemethode, waarbij u het onderwerp centraal plaatst en een netwerk van sleutelwoorden en symbolen opbouwt. Zo ontstaat een kaart (Map) van uw gedachtepatronen (Mind).
Geheugentraining. Met geheugentechnieken, bijv. een systeem om getallen te houden en het Roman Room systeem om zaken in een bepaalde volgorde te onthouden. Na deze actieve cursus kunt u tenminste 2 maal zo snel lezen, terwijl u de informatie goed opneemt. U leert slimmer onthouden en op een handige manier notities maken. Ary Velstra combineert Snellezen met de voordelen van MindMappen in deze training. Hij geeft al jaren snellees en mindmap trainingen (zowel traditioneel met kleurstiften, als digitaal) aan studenten, docenten, en in het bedrijfsleven. De toepassing voor de eigen specifieke leerdoelen draagt hij over aan de hand van een gestructureerde combinatie van anekdotes, scenario's en oefeningen. Lesmateriaal € 5,00 contant.

Dinsdag 28 september 2021
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. A. (Ary) Velstra
Locatie: Bibliotheek Gooi en meer (klik hier voor de adresgegevens)
A. (Ary) Velstra
Ary Velstra combineert Snellezen met de voordelen van MindMappen in deze training. Hij geeft al jaren snellees- en mindmap-trainingen (zowel traditioneel met kleurstiften, als digitaal) aan studenten, docenten, en in het bedrijfsleven. De toepassing voor de eigen specifieke leerdoelen draagt hij over aan de hand van een gestructureerde combinatie van anekdotes, scenario's en oefeningen.