Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: OS011

Tai Chi beginners voorjaar

Tai Chi beginners voorjaar
Cursuscode: OS011

Tai Chi is een eeuwenoude bewegingskunst, afkomstig uit China. Het wordt in Nederland voornamelijk beoefend ter bevordering van de gezondheid. Tai Chi Chuan is een subtiele, maar krachtige manier om je souplesse, lichaamsbewustzijn en zelfkennis te vergroten. Bij regelmatig oefenen ga je soepeler bewegen en je immuunsysteem wordt versterkt. De essentie is optimaal presteren onder minimale druk. Het is niet alleen fijn om te doen, maar ook mooi om te zien.

Diegene die elders al Tai Chi  ervaring heeft opgedaan en die zich voor het eerst aanmeldt, wordt aangeraden om eerst een afspraak voor een aparte proefles te maken, om te kijken wat de Tai Chi cursus inhoudt en welke instroommogelijkheden er zijn.

Men moet wel fysiek in staat zijn om een uur te staan om deze lessen te volgen. Bij twijfel overleggen met de docent.

Kledingadvies: comfortabele kleding en platte schoenen zonder profiel.

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die willen beginnen met Tai Chi en die daar nog geen of weinig ervaring in hebben.

Maandag 6 februari 2023
12 lessen van 1 uur aanvangstijd 09:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 165,00
Dhr. K.Y. (Koa Ying) Huang
09:00 - 10:00
Locatie: Huis van Eemnes (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
K.Y. (Koa Ying) Huang
K.Y. (Koa Ying) Huang
Koa Ying Huang is geboren in Indonesië en opgegroeid in Hilversum. Hij beoefent al vele jaren met veel plezier Tai Chi. Hij traint zelf dagelijks en volgt Tai Chi workshops in binnen- en buitenland om zijn kennis steeds meer te verdiepen.