Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KK007

Viva Italia

Viva Italia
Cursuscode: KK007

Tijdens deze workshop in de kookstudio van Carla Boelen gaan we ons verdiepen in de Italiaanse keuken. De Italiaanse keuken is heel geliefd, ook bij onze cursisten en staat bekend om zijn geurige kruiden zoals: oregano, basilicum, dragon en salie. Maar ook heerlijke pastagerechten, tapenades en pesto.

Wij starten vanavond met een taartje Caprese met koude pasta, balsamico-dressing, basilicum en pijnboompitjes en een lente-ui-courgettesoep met parmezaanse kaas en basilicum. Als hoofdgerecht maken we kalfsoester met prosciutto, kaas en salie, risotto à la Milanese en groenten caponata met olijven en paprika. We besluiten met een nagerecht van gevulde perziken met amaretti koekjes, amandelen met Marsala.

Onder het genot van een glaasje wijn gaan wij onze zelfgemaakte Italiaanse gerechten proeven aan een sfeervol gedekte tafel.

Maandag 10 oktober 2022
1 workshop van 5 uur aanvangstijd 17:30
Prijs: € 50,00 plus € 16,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. C. (Carla) Boelen
17:30 - 22:30
Locatie: Kokkerie Baarn (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C. (Carla) Boelen
C. (Carla) Boelen
Carla Boelen heeft een kookstudio in Baarn, waar ze culinaire kookworkshops geeft. Ze is restaurant-, dieet-, en zelfstandig werkend instellingskok. Daarnaast is ze ook gastronome en vinologe. Ze heeft van haar hobby koken haar werk gemaakt.