Cursusnummer:
KK107

Oekrainse Kookworkshop met Elena

Oekrainse Kookworkshop met Elena

Oekraïne is een geweldig land met veel mooie tradities, een rijke geschiedenis, een veelzijdige cultuur en vooral ook een gastvrije en krachtige bevolking. Eten is een belangrijk onderdeel in het leven van elke Oekraïner, het is onze identiteit. Het eten wordt samen bedacht, bereidt en gegeten, het is een teken van creativiteit en saamhorigheid.

Daarom nodigen wij u uit om samen te gaan koken om te ontdekken wat de Oekraïense keuken is. Als een eerste kennismaking gaan we een traditioneel menu maken met de meest bekende Oekraïense gerechten die altijd op de feestelijke tafel staan: amuses, vlees en vis, groentegerechten en zoetigheden toe. De Oekraïense keuken is puur en simpel, zonder te veel kruiden te gebruiken. De smaken komen uit (h)eerlijke producten.

Verras en verrijk jezelf, je familie en je vrienden met deze nieuwe smaken. Wij gaan een bijzondere, gezellige en smakelijke avond maken. Elke gerecht heeft een geschiedenis, betekenis en een stukje nostalgie, die Elena met u zal delen.

(+ € 16,00 materiaalkosten contant te voldoen aan docent)

  • 1 workshop van 4 uur Toon details
    • 1: donderdag 7 dec 2023 - 18:00 – Blaercom
  • € 45,00 plus € 16,00 materiaalkosten, te betalen tijdens de eerste les.
  • Elena Tolkachenko
  • Blaercom Toon adres-info
Startdatum
Lesvorm