Informatief

Met de activiteiten onder ons thema Informatief maken we uw leven een stukje leuker en interessanter. Zo introduceerden we vorig seizoen een nieuw thema: SMAAKMAKERS IN HET GOOI. Dit was zó succesvol dat we hier gedeeltelijk mee doorgaan. Ook gaan we uitgebreid aandacht besteden aan de Circulaire Economie. Een grote rol bij dit onderwerp speelt De Groene Afslag, waarmee intensief wordt samengewerkt. U kunt zich bovendien inschrijven voor een lezing over Verkeersregels of de Wind- en Watergeschiedenis van Blaricum. 
Maar u vindt in ons nieuwe programma ook een bijzonder thema: VERBORGEN SCHATTEN van ‘t Gooi. We duiken in archieven van kunstinstellingen, in het Religieuze erfgoed in Naarden en Huizen, de kelders van Beeld & Geluid in Hilversum, en unieke anekdotes uit Laren en Blaricum. Tal van bijzonder excursies over onderwerpen waarvan u het bestaan niet vermoedde.


Wilt u als eerste op de hoogte zijn van ons nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, onderaan deze pagina, dan mist u niets.