Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: IF029

Instagram voor dummies

Instagram voor dummies
Cursuscode: IF029

Bij het populaire sociale netwerk Instagram draait alles om het vertellen van een verhaal in beelden. Met onze smartphone camera kunnen we tegenwoordig alles vastleggen op foto en video. Daar kunnen we ook anderen van laten genieten, zeker als we er een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Ineens wordt dan een simpel kiekje een beeldverhaal dat de moeite waard is om te bekijken.

Nieuwsgierig om ook met ‘Insta’ te leren omgaan? In deze interactieve workshop leren we de basis van Instagram, pictogrammen, fotobewerkingen door filters en het maken van bij- en onderschriften. Ook aan de orde komen het leggen en onderhouden van contacten, de functie van #hashtags, het omgaan met reacties en het beschermen van datgene dat beschermd moet worden.
Doel is om handigheid en vooral plezier te krijgen in het omgaan met Instagram. Deze workshop is dan ook met name voor beginnende gebruikers.

Nodig tijdens de workshop: een smartphone en een Instagram account.
Heeft u nog geen Instagram, dan ontvangt u voorafgaand aan de workshop instructies hoe een account aan te maken is.

Donderdag 15 december 2022
1 workshop van 1,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 17,50
Mw. M.M. (Myrthe) Groothuis
19:30 - 21:00
Locatie: Bibliotheek Gooi en meer Bussum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.M. (Myrthe) Groothuis
M.M. (Myrthe) Groothuis
Myrthe Groothuis (30) is al jaren actief en creatief op social media, zowel privé als met een zakelijk oogmerk. Zij wil met veel plezier anderen wegwijs maken in de wondere wereld van Instagram en de eventuele angst voor het onbekende wegnemen, met theoretische en praktische tips en vooral originele voorbeelden.