Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: IF021

Fietstocht langs verborgen akkers in Laren

Fietstocht langs verborgen akkers in Laren
Cursuscode: IF021

De bloeiende mosterdplanten aan de Naarderstraat, de aardappels op de Drift, de zonnebloemen en nog veel meer gewassen worden verzorgd door de Stichting Oude Landbouwgewassen Laren (SOLL). De SOLL werkt samen met boeren, imkers en anderen voor de verbetering van het natuurlijke klimaat in Laren bij het beheer van ongeveer 17 akkers. Voor mensen, bijen en vogels zijn deze akkers een verrijking.

Bij de meeste akkers die de SOLL beheert staat een bord met een afbeelding van een sfeervol schilderij waarop u kunt lezen welk gewas er geteeld wordt.

Jan van den Brink, bestuurslid van SOLL, zal met u op de fiets een rondje maken langs deze ‘verborgen akkers’. Onderweg zal hij u hier uiteraard alles over vertellen en er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen!

Verzamelen: Tuin van het Brinkhuis in Laren om 18.45 uur waarna na het drinken van een kop koffie of thee de fietstocht zal starten.

 

 

Woensdag 24 mei 2023
1 excursie van 2 uur aanvangstijd 18:45
Prijs: € 11,00
Mw. (Jan) van den Brink
18:45 - 20:45
Locatie: Brinkhuis Laren (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
(Jan) van den Brink
(Jan) van den Brink
Jan van den Brink , bestuurslid van SOLL, zal met u op de fiets een rondje maken langs deze ‘verborgen akkers’. Onderweg zal hij u hier uiteraard alles over vertellen en er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen!