Duurzame veranderingen in houding en gedrag

Prijs € 39,00
Code INF-449
+ € 2, 50 voor syllabus contant te voldoen aan docent
Workshop
24 november 2018
Zaterdag 11.00-17.00 uur
Brinkhuis, Laren
Rob Droog

Zit je even niet lekker in je vel? Worstel je met bepaalde emoties en gevoelens? Of wil je gewoon beter begrijpen waardoor je eigen gedrag gestuurd en beïnvloed wordt? Dan is deze workshop geschikt voor jou. Iedereen denkt, heeft emoties, gevoelens en een verleden die de basis vormen voor je houding en gedrag. Soms voel je je niet happy; in deze workshop leer je om inzicht in die gevoelens te krijgen en daarop te sturen. Ook voor mensen die worstelen met hoogsensitiviteit of ontluikende heldere vermogens is deze workshop, of liever ‘kennisshop’ erg zinvol. 

Je denken, gevoelens en emoties, de invloed van je verleden, je bewustzijn en de omstandigheden vormen een persoonlijke mix die jouw houding en gedrag bepalen. Wil je dit veranderen, dan heb je eerst inzicht nodig. Hiervoor gebruiken we een model waarin de samenhang tussen houding en gedrag inzichtelijk wordt gemaakt. Stap voor stap krijg je te zien hoe vanaf het allereerste begin van jouw leven, je houding en gedrag zich ontwikkelde en hoe je nu op allerlei situaties en omstandigheden reageert. Theorie en praktijk wisselen elkaar daarin af. Zodra je weet waarom je je op een bepaalde manier gedraagt en reageert, heb je al de eerste stap gezet. Je kunt dan zelf sturing geven aan je houding en gedrag.

Lunchfaciliteiten zijn, voor eigen rekening, op de locatie aanwezig.

Over de docent:
Rob Droog is ruim ervaren in het geven van trainingen, cursussen en individuele begeleiding en is breed georiënteerd op het vlak van de psyche van de mens.

 Aanvullende informatie

Ga naar top