De magie van het moodboard

cre_moodboard_maken

Prijs € 37,00
Code CRE-684
+ € 5,00 materiaalkosten contant te voldoen aan docent
Gaat niet door i.v.m. Corona
Workshop
17 februari 2021
Woensdag 9.30-12.30 uur
Blaercom, Blaricum
Brigitte Volkers

Inschrijving voor deze activiteit is gesloten.


Je wilt de woonkamer of een ander vertrek in huis een hele andere uitstraling geven. Van welke stijl hou je dan en van welke kleuren en materialen? Heel vaak worden we bij deze vragen overvallen door twijfel. Want is het wel de goede keuze en past het daar mooi bij elkaar? Te vaak zetten we onze restyling voornemens dan maar weer overboord. 

Het maken van een moodboard biedt uitkomst! Hierop komen sfeer, materiaal, kleur en gevoel harmonieus samen. In deze workshop leer je je eigen smaak te definiëren en stel je jouw persoonlijke moodboard samen. Niet volgens opgelegde trends maar op basis van eigen smaak en gevoel. Hiermee krijg je een magische en vooral praktische richtingwijzer voor vernieuwing in jouw huis.

Mee te brengen naar de workshop:
ca. 5 woontijdschriften (jaargang niet van belang), eventueel stalen stof of papier, schaar. Foto’s of fotoprints van je huis en de te restylen ruimte. 
Kosten voor overige materialen voor het moodboard, € 5,- te voldoen à contant aan de docent.


 Brigitte Volkers is jarenlang werkzaam geweest als styliste en heeft bij toonaangevende bedrijven stylingafdelingen opgezet en gemanaged. Zij is creatief en origineel en heeft een uitstekend inlevingsvermogen. Als stylist is Brigitte per definitie visueel ingesteld met een sterk ontwikkeld gevoel voor kleur en materiaal. Momenteel werkt zij als allround communicatie- en PR adviseur voor bedrijven en instanties in de regio en heeft ze een voorliefde voor huisstijl.