Er is nog zoveel leuks te leren!

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: AC039

Stilleven schilderen – vervolg

Stilleven schilderen – vervolg
Cursuscode: AC039

In deze cursus gaan we eerder geleerde basistechnieken verder verfijnen en proberen we nieuwe composities uit. We durven al meer met verhoudingen, kleuren, accenten en emoties. Een stilleven vraagt niet om een exacte gelijkenis of verhoudingen. We schilderen naar eigen waarneming en ontdekken de oneindige mogelijkheden van het kleurenpalet. Na de voortekening wordt het stilleven opgezet en uitgewerkt met aandacht voor techniek, verhoudingen, accenten, licht en donker en emoties op doek. Deze cursus gaat door op het geleerde in de Cursus Beginners. Je durft al wat meer met na 7 weken een kunstwerk om trots op te zijn.  

Deze schildercursus is bestemd voor mensen die al wat schilderervaring hebben. De lessen duren 2,5 uur. Bijkomende materiaalkosten (doek, acrylverf, penselen) zijn € 25 per cursist, bij aanvang van de eerste les à contant aan de docente te voldoen.

Dinsdag 5 oktober 2021
7 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 144,00 plus € 25,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. M. (Michèle) Viool
13:30 - 16:00
Locatie: Huis van Eemnes (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Michèle) Viool
M. (Michèle) Viool
Michelle Viool maakt figuratief realistisch werk. Zij schildert al vele jaren, eerst onder begeleiding van diverse kunstenaars, om vervolgens met succes de Wackers Academie in Amsterdam af te ronden waarbij ze zich diverse technieken eigen maakte. Michèle woont en werkt in Huizen en bij haar vrije werk heeft zij een voorliefde voor stillevens. Daarin probeert zij rust, balans en verstilling over te brengen. Naast schilderen met olieverf tekent ze graag met potlood, pastel en ballpoint.