Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CR037

Kerstballen breien

Kerstballen breien
Cursuscode: CR037

Kerstballen breien! Het lijkt oubollig, maar dat is het niet! Enkele jaren geleden werd het, na de bestseller-publicatie van het designboek van twee Scandinavische modeontwerpers van ‘Comme des Garçons’, Arne en Carlos, een grote rage. Zelf je hippe kerstbal breien met een mooi Noors motief. In deze workshop wordt op 4 kleine bamboe pennen, met behulp van een extra pennetje, een kerstbal gebreid in twee kleuren. In een workshop geleerd en thuis kunnen nog vele andere worden gebreid. Iedereen die recht kan breien is hiertoe in staat. Succes verzekerd

Materiaalkosten: 17 euro, contant te betalen aan de docente.

Deze workshop zit vol, u kunt zich wel op wachtlijst laten zetten. Bij voldoende wachtlijst inschrijvingen komt er misschien een 2e workshop.

 

Zaterdag 19 november 2022
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 14:00
Prijs: € 17,50 plus € 17,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. D.V.D. (Dienke) van Asma-van der Velde
14:00 - 16:00
Locatie: Bibliotheek Gooi en meer Bussum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
D.V.D. (Dienke) van Asma-van der Velde
D.V.D. (Dienke) van Asma-van der Velde
Dienke van Asma geeft deze workshop en over een half jaar geeft zij ook een workshop voor het breien van paaseieren. Zij heeft het breien als een creatieve hobby uitgebouwd en zij kan ook heel wat bijzondere voorbeelden van haar hand laten zien. Zij bereidt de workshop goed voor, zodat u direct kunt beginnen.