Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CR021

Design kerstboom

Design kerstboom
Cursuscode: CR021

Een design kerstboom maken met veel verlichting en heel veel versiering. Je hangt de ‘boom’ aan de muur, voor een spiegel of voor het raam. Ook leuk om cadeau te geven. Een blikvanger die weinig plaats inneemt. Na de feestdagen bergt u hem op, versiert en wel, zodat u er nog jarenlang plezier van heeft.

De materiaalkosten moet men tijdens de workshop aan de docent contant betalen. 24 euro voor kleine boom, 36 euro voor een grote boom. In deze materiaalkosten zit het ijzeren frame, verlichting (in de kleine boom 40 led-lampjes, in de grote 80), ijzerdraad, touw, dubbelzijdig plakband en heel veel versiering. De docente neemt duizenden ballen etc. mee.

Alle cursisten beginnen dus op dezelfde tijd en de mensen die voor een groot exemplaar hebben gekozen, gaan plusminus een uurtje langer door (ruim 3 uur duurt het maken van deze boom).

Deze boom is niet geschikt om buiten te zetten.

Donderdag 1 december 2022
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 14:00
Prijs: € 22,50 plus € 24,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. H.H.M. (Hetty) Eijbers
14:00 - 17:00
Locatie: Huis van Eemnes (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H.H.M. (Hetty) Eijbers
H.H.M. (Hetty) Eijbers
Ik ben Hetty Eijbers, gepensioneerd (tv regisseur/producent in mijn werkende leven) en heb een aantal jaren geleden deze ‘alternatieve kerstboom’ zelf bedacht. Dit is de enige workshop die ik geef in de maanden november en december. De rest van mijn vrije tijd besteed ik onder andere aan het zijn van bestuurslid van de Atelierroute Laren en doe de (deel) redactie van het daarbij behorende Art Magazine, ik organiseer (samen met anderen) het jaarlijks terugkerende project ‘Carols in ’t Gooi’ (een groot, modern kerstspektakel ), ik houd van verre Azië-reizen (hopelijk kan dat weer gauw) en ik ben regelmatig te vinden op de golfbaan. Daarnaast schrijf ik maandelijks de column in het blad van Eemnes “De Rotonde”. Ik woon op ‘het Eiland van Eemnes’, net buiten de grens van Laren, in een heerlijk rustig straatje.