Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CR017

Creëer je persoonlijke moodboard najaar

Creëer je persoonlijke moodboard najaar
Cursuscode: CR017

Je wilt de woonkamer of een ander vertrek in huis een hele andere uitstraling geven.
Van welke stijl hou je dan en van welke kleuren en materialen? Heel vaak worden we bij deze vragen overvallen door twijfel. Want is het wel de goede keuze en past het daar mooi bij elkaar? Te vaak zetten we onze restyling voornemens maar overboord. 
Het maken van een persoonlijk moodboard biedt uitkomst! Hierop komen sfeer, materiaal en kleur harmonieus samen. In deze workshop leer je je eigen smaak te definiëren. Niet volgens opgelegde trends maar op basis van voorkeur en gevoel. Hiermee krijg je een  praktische richtingwijzer voor vernieuwing in jouw huis.

Mee te brengen naar de workshop:
Ca. 5 woontijdschriften (jaargang niet van belang), eventueel stalen stof of papier, schaar. Foto’s of fotoprints van je huis en de te restylen ruimte. 
Een bijdrage in de kosten voor overige workshopmaterialen:  € 5,-, te voldoen à contant aan de docent.

Woensdag 9 november 2022
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 09:15
Prijs: € 40,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. B. (Brigitte) Volkers
09:15 - 12:15
Locatie: Blaercom (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
B. (Brigitte) Volkers
B. (Brigitte) Volkers
Brigitte Volkers is jarenlang werkzaam geweest als styliste en heeft bij toonaangevende bedrijven stylingafdelingen opgezet en gemanaged. Zij is creatief en origineel en heeft een uitstekend inlevingsvermogen. Als stylist is Brigitte per definitie visueel ingesteld met een sterk ontwikkeld gevoel voor kleur en materiaal. Momenteel werkt zij als allround communicatie- en PR adviseur voor bedrijven en instanties in de regio en heeft ze een voorliefde voor huisstijl.