Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CR039

Landschap schilderen

Landschap schilderen
Cursuscode: CR039

In deze praktische cursus van 10 lessen maakt u aan de hand van verschillende landelijke en stedelijke landschappen kennis met verschillende technieken van het schilderen. Hierdoor krijgt u mogelijkheden aangereikt om elk onderwerp op een andere manier te benaderen. Technieken die aan de orde komen zijn o.a. schilderen alla prima met een krachtige intuïtieve expressieve penseelstreek in een losse toets, Impasto schilderen met paletmes waarbij de verf dik en vrijelijk wordt aangebracht in een pasteuze toets, schilderen met glacis in transparante lagen om kleuren te mengen met een schitterende rijkdom en helderheid.
De cursus is geschikt voor beginners en iets gevorderden en biedt een ware ontdekkingsreis naar creatieve expressie op doek. Er wordt voornamelijk gewerkt met acrylverf. Bijkomende kosten: bijdrage in de materiaalkosten à € 25,-. Contant aan de docent te voldoen bij aanvang van de eerste les.

Dinsdag 4 oktober 2022
10 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 200,00 plus € 25,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. E.P. (Eduard) Moes
13:00 - 15:30
Locatie: Schilderatelier (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E.P. (Eduard) Moes
E.P. (Eduard) Moes
Eduard Moes – is een bevoegd en enthousiast docent die zijn passie en beheersing van stijlen en technieken graag op anderen wil overbrengen. Hij is naast docent ook kunstenaar en architect. Sinds 1997 is hij bevoegd leraar beeldende vorming (HvA) en ook op de TU Delft heeft hij lesgegeven aan de vakgroep beeldende vorming. De afdeling Design Sketching van de KA St. Joost te Breda staat op zijn naam en nog steeds geeft hij regelmatig gastcolleges en lezingen in binnen- en buitenland. Naast zijn eigen vrije schilderwerk werkt Eduard graag in opdracht: illustraties, (wand)schilderingen, schilderijen, décors en artist impressions