Vacature Medewerkers Programma Commissie (vrijwilligers)

Volksuniversiteit Het Gooi zoekt
Medewerkers Programma Commissie (vrijwilligers)

Onze Programmacommissie stelt voor elk seizoen een nieuw programma samen, binnen de thema’s: Creatief, Kunst & Cultuur, Informatief, Ontspanning en Persoonlijke Ontwikkeling. Het werk gebeurt in een gezellige, ontspannen sfeer maar is professioneel en altijd met een duidelijk doel voor ogen: een kwalitatief, interessant en succesvol programma maken!

Wat doen de leden van de Programma Commissie?

Iedereen in ons kleine team vindt het leuk om nieuwe onderwerpen te (onder)zoeken en contacten te leggen met docenten/inleiders. Ook maakt men de definitieve afspraken voor een lezing, cursus, excursie of workshop.
Ten behoeve van het programmaboekje dat jaarlijks wordt geproduceerd en verspreid dient ieder commissielid (iom docenten) informatie aan te leveren, in tekst en foto’s; deze worden eveneens gebruikt op de website/sociale media en in nieuwsbrieven. Werkervaring op de computer is dus wel nodig.
Elke teamlid is het eerste aanspreekpunt voor zijn docenten. Hij/zij doet ook de introductie bij de start/opening en organiseert na afloop met hen een evaluatie en vervolgafspraken.
Gemiddeld 1x in de 6 weken is er teamoverleg cq een brainstormsessie. Dit gebeurt in het begin van het jaar bij de definitieve samenstelling van het programma iets frequenter.

Klinkt dit leuk? Dat is het ook!

Mail ons bij interesse een korte cv toe. We nemen dan zo snel mogelijk contact op. Wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!

Mail: info@volksuniversiteithetgooi.nl o.v.v. vacature. Bellen kan ook: kantoor: 035 5312939 of Alex van Schaik: 06 22904223.

OVER VOLKSUNIVERSITEIT HET GOOI

Volksuniversiteit Het Gooi is een groeiende vrijwilligersorganisatie die cursussen, workshops, clinics, lezingen en excursies organiseert in Laren, Blaricum, Eemnes, Huizen, Bussum en Naarden. De Volksuniversiteit (een stichting zonder winstoogmerk) wil bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de bewoners uit de regio en stimuleren tot een zinvolle vrijetijdsbesteding. Het aanbod van de Volksuniversiteit is van hoge kwaliteit maar laagdrempelig, veelzijdig en voor iedereen toegankelijk.

Categorie Banner