Vacature Kantoormedewerker (vrijwilliger)

Volksuniversiteit Het Gooi zoekt Kantoormedewerker (vrijwilliger)

Kom jij ons gezellige Team versterken? 

Volksuniversiteit Het Gooi heeft haar kantoor in het gezellige Brinkhuis midden in Laren en zoekt versterking voor het kleine team van vrijwilligers. Het gaat om een functie op kantoor voor twee maal drie uur per week. Wij zoeken een enthousiaste medewerker die het leuk vindt om als een spin in het web alle voorkomende kantoorwerkzaamheden af te handelen, zoals contacten met cursisten en docenten, mails en telefoon beantwoorden. 

Kantoortijden
Kantoortijden worden in overleg vastgesteld en het is fijn als je een beetje handig bent met de computer, Outlook, Excel en Word. Uiteraard word je uitgebreid ingewerkt.

Vergoeding
Onze kantoormedewerkers krijgen een vrijwilligersvergoeding en bovendien mag je gratis deelnemen aan cursussen, lezingen en workshops van de Volksuniversiteit, mits er plaats is.

Neem contact op
We kunnen je hier veel meer over vertellen, en ook over het werk, in een persoonlijk gesprek. Zin in deze afwisselende vrijwilligersbaan? 

Neem contact op met onze kantoorcoördinator Marjan Kruimer op 035 5312939 of stuur een mailtje naar info@volksuniversiteithetgooi.nl.

We leren je graag kennen!

 

 

OVER VOLKSUNIVERSITEIT HET GOOI

Volksuniversiteit Het Gooi is een groeiende vrijwilligersorganisatie die cursussen, workshops, clinics, lezingen en excursies organiseert in Laren, Blaricum, Eemnes, Huizen, Bussum en Naarden. De Volksuniversiteit (een stichting zonder winstoogmerk) wil bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de bewoners uit de regio en stimuleren tot een zinvolle vrijetijdsbesteding. Het aanbod van de Volksuniversiteit is van hoge kwaliteit maar laagdrempelig, veelzijdig en voor iedereen toegankelijk.

 

Categorie Banner