Bridge Spelen en leren voorjaar Bussum

Bedoeld voor hen die Berry Westra’s Klaver- en Ruitenboekje hebben doorgenomen, maar nog weinig ervaring hebben met het toepassen in de praktijk. Stof uit het Ruitenboekje wordt kort herhaald, de rest van de tijd worden oefenspellen met betrekking tot deze stof gespeeld, opdat de stof beter beklijft. Ieder spel wordt direct na het spelen klassikaal besproken. De lessen worden gegeven met behulp van Power Point presentaties waarvan de hand-outs ter beschikking worden gesteld. De te behandelen onderwerpen voor deze cursus zullen in de loop van het najaar op de website worden toegevoegd.

Dinsdag 11 januari 2022
6 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. J. (Jan Peter) Pals
J. (Jan Peter) Pals
Jan Peter Pals is sinds 2007 NBB bridgedocent. Hij geeft bridgecursussen op elk niveau van beginner tot bridgers op Hoofdklasse niveau. Ook geeft hij lesmodules in het kader van het spelpeil ontwikkeling programma in het NBB district Utrecht. Jan Peter geeft les aan de hand van Power Point presentaties waarvan de hand-outs ter beschikking worden gesteld. Hij speelt samen met Ciska Zuur in de competitie van het District Utrecht. Van 1969 tot 2009 was Jan Peter universitair docent aan de Universiteit van Amsterdam.