Bridge Puntjes op de i najaar Bussum

Deze cursus is bedoeld voor bridgers die al Berry Westra’s Klaver-, Ruiten- en Hartenboekje of soortgelijke boekjes hebben doorgenomen en wat speelervaring hebben, maar hiaten in de basiskennis hebben. De lessen bestaan uit ruim een uur theorie en ruim een uur oefenspellen. Ieder spel wordt direct na het spelen klassikaal besproken. De lessen worden gegeven met behulp van Power Point presentaties waarvan de hand-outs ter beschikking worden gesteld. Onderwerpen, o.a.
Meer uitgebreid uitkomen en signaleren
Kaartwaardering
Het bieden in de tweede en volgende biedronden
Sterke(re) handen bieden
Slembieden met controles

Maandag 27 september 2021
6 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C. (Ciska) Zuur
Inschrijving nog open >
C. (Ciska) Zuur
Ciska Zuur is sinds 2007 NBB bridgedocent. Naast basiscursussen geeft zij korte cursussen voor gevorderden en lesmodules in het kader van het spelpeil ontwikkeling programma in het NBB district Utrecht op het niveau “hoog 2de klasse, laag 1ste klasse”. Zij speelt competitie met Jan Peter Pals en was tot voor kort Bondsarbiter van de NBB. Haar hobby’s naast bridge zijn golf en koken. Van 1985 tot 2010 was Ciska werkzaam bij het toenmalige Ministerie VROM als expert op het gebied van stralingsbescherming en effecten van straling op de mens. Daarvoor was zij als jeugdarts en sportarts werkzaam.