Bridge vervolgcursus A - Puntjes op de i - deel 3 Bussum

Bridge vervolgcursus A - Puntjes op de i -  deel 3  Bussum

Deze vervolgcursus A-puntjes op de i-deel 3 is een logisch vervolg op deel 1 en 2 van deze cursus. Daarom wordt ten zeerste aangeraden om eerst deel 1 en 2 te volgen omdat de daarin behandelde stof duidelijk de basis vormt voor deel 3. Dit voorkomt teleurstelling bij de cursist.
Ook in deel 3 wordt elk spel direct na het spelen klassikaal besproken. Gemiddeld wordt er evenveel tijd per les gespendeerd aan theorie als aan oefenspellen.
De lessen worden gegeven met behulp van Powerpoint presentaties waarvan de hand-outs enige dagen voor elke les ( met uitzondering van de 1ste )ter beschikking worden gesteld.
In deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld en /of verder uitgediept.
Geavanceerde Afspelen, o.a.
  Wat vertelt de bieding ?
  Wanneer troeftrekken?
  Wel of niet snijden?
Verdedigingstactieken
Multi/Muiderberg
Maandag 3 oktober 2022
6 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C. (Ciska) Zuur
C. (Ciska) Zuur
Ciska Zuur is sinds 2007 NBB bridgedocent. Naast basiscursussen geeft zij korte cursussen voor gevorderden en lesmodules in het kader van het spelpeil ontwikkeling programma in het NBB district Utrecht op het niveau “hoog 2de klasse, laag 1ste klasse”. Zij speelt competitie met Jan Peter Pals en was tot voor kort Bondsarbiter van de NBB. Haar hobby’s naast bridge zijn golf en koken. Van 1985 tot 2010 was Ciska werkzaam bij het toenmalige Ministerie VROM als expert op het gebied van stralingsbescherming en effecten van straling op de mens. Daarvoor was zij als jeugdarts en sportarts werkzaam.