Berrys 5 Kaart Hoog Laren

Deze cursus is bedoeld voor mensen die al 3 of 4 cursussen hebben gedaan en/of die tenminste een jaar op een club hebben gespeeld. In elke les worden twee hoofdstukken van het boekje ‘Berry’s vijfkaart Hoog’ behandeld, zoals Opbouwend Bieden, Klaverlengte, Berry’s Jacoby en Slam bieden. De theorie gaat telkens over het bieden maar er wordt natuurlijk ook veel gespeeld.

Lesmateriaal: Berry’s 5 Kaart Hoog Berry Westra, verkrijgbaar bij de docent.

Dinsdag 11 oktober 2022
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 15:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. J.S. (Hans) Lof
Locatie: Brinkhuis Laren (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
J.S. (Hans) Lof
Hans Lof geeft sinds 1980 met veel plezier bridgecursussen in Het Gooi en omstreken. Hans speelde bridge in de Eerste Divisie, het op één na hoogste competitieniveau. Ook heeft hij het diploma arbiter en was enkele keren wedstrijdleider bij de Meesterklasse. Zijn hobby’s zijn – naast bridge – opera, kamperen en mineralen verzamelen. Elk jaar verheugt Hans zich op nieuwe mensen die willen leren bridgen. Vaak hoort hij van zijn leerlingen dat ze het leuk vinden, dat ze veel mensen leren kennen en dat het spannend is. En dat is ook allemaal waar. Zijn motto: kom het maar proberen!