Bridge Hogerop Laren - niveau 6

Bridge Hogerop  Laren  - niveau 6

Deze cursus is bedoeld voor mensen die al tenminste 4 cursussen hebben
gedaan en/of twee jaar op een club hebben gespeeld. Er zijn 10 lessen van elk twee uur. Elke week worden één of twee hoofdstukken behandeld uit de boeken Hogerop 1 en Hogerop 2 van Berry Westra. Er zijn 48 hoofdstukken, maar de onderwerpen worden door de deelnemers zelf gekozen. Denk aan beter uitspelen, signaleren in het tegenspel, allerlei nuttige conventies in het bieden enz. Het maakt geen verschil of je 4-kaart hoog speelt of 5-kaart hoog. De boeken kunnen worden gekocht bij de docent, maar zijn niet verplicht.

Dinsdag 31 januari 2023
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. J.S. (Hans) Lof
Locatie: Brinkhuis Laren (klik hier voor de adresgegevens)
J.S. (Hans) Lof
Hans Lof geeft sinds 1980 met veel plezier bridgecursussen in Het Gooi en omstreken. Hans speelde bridge in de Eerste Divisie, het op één na hoogste competitieniveau. Ook heeft hij het diploma arbiter en was enkele keren wedstrijdleider bij de Meesterklasse. Zijn hobby’s zijn – naast bridge – opera, kamperen en mineralen verzamelen. Elk jaar verheugt Hans zich op nieuwe mensen die willen leren bridgen. Vaak hoort hij van zijn leerlingen dat ze het leuk vinden, dat ze veel mensen leren kennen en dat het spannend is. En dat is ook allemaal waar. Zijn motto: kom het maar proberen!