Bridge Schoppenboekje Laren - niveau 5

Bridge Schoppenboekje Laren -  niveau 5

In het moderne bridge laat iedereen van zich horen tijdens het bieden (het competitieve bieden). Hoe kunt u daaraan meedoen? Moet u zelf spelen of de tegenstander te hoog opdrijven? Andere onderwerpen die aan de orde komen: inschatten van de kaarten van de tegenspeler, signaleren, de 4de kleur, negatief doublet en spelregels. Verwacht wordt dat de deelnemers de theorie uit de eerste drie delen min of meer beheersen.

Gewerkt wordt uit het boek "Leer bridge met Berry Westra" deel 4, verkrijgbaar bij de docent

Dinsdag 11 oktober 2022
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. J.S. (Hans) Lof
Locatie: Brinkhuis Laren (klik hier voor de adresgegevens)
J.S. (Hans) Lof
Hans Lof geeft sinds 1980 met veel plezier bridgecursussen in Het Gooi en omstreken. Hans speelde bridge in de Eerste Divisie, het op één na hoogste competitieniveau. Ook heeft hij het diploma arbiter en was enkele keren wedstrijdleider bij de Meesterklasse. Zijn hobby’s zijn – naast bridge – opera, kamperen en mineralen verzamelen. Elk jaar verheugt Hans zich op nieuwe mensen die willen leren bridgen. Vaak hoort hij van zijn leerlingen dat ze het leuk vinden, dat ze veel mensen leren kennen en dat het spannend is. En dat is ook allemaal waar. Zijn motto: kom het maar proberen!