Leer wedstrijdbridge Eemnes - niveau 3

Leer wedstrijdbridge Eemnes  - niveau 3

Deze cursus is bedoeld voor degenen die de beginnerscursus en de cursus Ruitenboekje hebben gevolgd of ongeveer een jaar bridgeles hebben gehad.Na deze cursus kunt u met een gerust hart op een club gaan spelen of nog een cursus voor gevorderden gaan volgen (Hartenboekje). Het doel van deze cursus is het verder ontwikkelen van het uitspelen en het tegenspelen.

Lesmateriaal:’ Leer wedstrijdbridge met Berry Westra’, verkrijgbaar bij de docent.

Vrijdag 3 februari 2023
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 16:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. J.S. (Hans) Lof
Locatie: Huis van Eemnes (klik hier voor de adresgegevens)
J.S. (Hans) Lof
Hans Lof geeft sinds 1980 met veel plezier bridgecursussen in Het Gooi en omstreken. Hans speelde bridge in de Eerste Divisie, het op één na hoogste competitieniveau. Ook heeft hij het diploma arbiter en was enkele keren wedstrijdleider bij de Meesterklasse. Zijn hobby’s zijn – naast bridge – opera, kamperen en mineralen verzamelen. Elk jaar verheugt Hans zich op nieuwe mensen die willen leren bridgen. Vaak hoort hij van zijn leerlingen dat ze het leuk vinden, dat ze veel mensen leren kennen en dat het spannend is. En dat is ook allemaal waar. Zijn motto: kom het maar proberen!