Bridge Ruitenboekje Eemnes - niveau 2

Deze cursus is bedoeld voor degenen die de beginnerscursus achter de rug hebben. In 10 keer wordt het biedsysteem verder uitgebreid.

Aan de orde komen o.a. de herbieding, bieden na de 1 sans opening, preëmptief openen en slembieden. Ook voor het verbeteren van het af- en tegenspel is een aantal lessen gereserveerd, waarin ook aandacht voor bijvoorbeeld het signaleren naar de partner.

Gewerkt wordt uit het boek "Leer bridge met Berry Westra"  deel 2, verkrijgbaar bij de docent.

Vrijdag 7 oktober 2022
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 16:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. J.S. (Hans) Lof
Locatie: Huis van Eemnes (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
J.S. (Hans) Lof
Hans Lof geeft sinds 1980 met veel plezier bridgecursussen in Het Gooi en omstreken. Hans speelde bridge in de Eerste Divisie, het op één na hoogste competitieniveau. Ook heeft hij het diploma arbiter en was enkele keren wedstrijdleider bij de Meesterklasse. Zijn hobby’s zijn – naast bridge – opera, kamperen en mineralen verzamelen. Elk jaar verheugt Hans zich op nieuwe mensen die willen leren bridgen. Vaak hoort hij van zijn leerlingen dat ze het leuk vinden, dat ze veel mensen leren kennen en dat het spannend is. En dat is ook allemaal waar. Zijn motto: kom het maar proberen!