Bridge beginners Bussum - niveau 1

Bridge beginners Bussum -  niveau 1

Deze 12-delige cursus is bedoeld voor diegenen die nog nooit hebben gebridged of heel lang geleden wel eens hebben gebridged. Leidraad is:  Leer Bridge met Berry Westra deel 1 (het Klaverenboekje). Nadat de cursisten hebben kennisgemaakt met de basisregels krijgen ze al direct in de eerste les de kaarten in handen om het slagen maken te oefenen. In de volgende lessen komen het bieden en spelen steeds uitgebreider aan bod. Na elke les volgen enkele oefenspellen, die klassikaal worden besproken. Per slot van rekening leert men het spel het beste met de kaarten in handen.

Dinsdag 4 oktober 2022
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. J. (Jan Peter) Pals
Inschrijving nog open >
J. (Jan Peter) Pals
Jan Peter Pals is sinds 2007 NBB bridgedocent. Hij geeft bridgecursussen op elk niveau van beginner tot bridgers op Hoofdklasse niveau. Ook geeft hij lesmodules in het kader van het spelpeil ontwikkeling programma in het NBB district Utrecht. Jan Peter geeft les aan de hand van Power Point presentaties waarvan de hand-outs ter beschikking worden gesteld. Hij speelt samen met Ciska Zuur in de competitie van het District Utrecht. Van 1969 tot 2009 was Jan Peter universitair docent aan de Universiteit van Amsterdam.