Klaverboekje, bridge voor beginners najaar Eemnes

Deze 10-delige cursus is bedoeld voor diegenen die nog nooit, of heel lang geleden wel eens hebben gebridged. Leidraad is “Leer Bridge met Berry Westra deel 1” (het ‘Klaverboekje’). Nadat de cursisten hebben kennisgemaakt met de basisregels krijgen ze al direct in de eerste les de kaarten in handen om het ‘slagen maken’ te oefenen. In de volgende lessen komen het bieden en spelen steeds uitgebreider aan bod. Na elke les volgen enkele oefenspellen. Aan het eind van de cursus kunt u met vrienden al een aardig spelletje spelen. Lesmateriaal: ‘Leer bridge met Berry Westra/deel 1’ (Klaverboekje), verkrijgbaar bij docent.

Vrijdag 15 oktober 2021
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. J.S. (Hans) Lof
Locatie: Huis van Eemnes (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
J.S. (Hans) Lof
Hans Lof geeft sinds 1980 met veel plezier bridgecursussen in Het Gooi en omstreken. Hans speelde bridge in de Eerste Divisie, het op één na hoogste competitieniveau. Ook heeft hij het diploma arbiter en was enkele keren wedstrijdleider bij de Meesterklasse. Zijn hobby’s zijn – naast bridge – opera, kamperen en mineralen verzamelen. Elk jaar verheugt Hans zich op nieuwe mensen die willen leren bridgen. Vaak hoort hij van zijn leerlingen dat ze het leuk vinden, dat ze veel mensen leren kennen en dat het spannend is. En dat is ook allemaal waar. Zijn motto: kom het maar proberen!