Nieuws

NIEUWS

UITGELICHT

50 Jaar MaanlandingIn een boeiende presentatie met uniek beeldmateriaal neemt ruimtevaartdeskundige Hans van der Lande u mee naar de tijd van de Apollo maanlandingen
lees meer

_______________________________________________________________________________________________

EN VERDER

               
   Pracht en praal van Praag    Blaricum (oost)toen en nu      Aziatisch koken...
__________________________________________________________________________
Let op
Alle lessen in Eemnes vinden nog plaats in De Hilt, Hasselaarlaan 1 c

Het Huis van Eemnes is nog in aanbouw
___________________________________________________________________________________________
 Inschrijven via website gaat zó!

Ga naar het thema van uw keuze (links op deze pagina) klik hierop en u krijgt een overzicht van alle activiteiten binnen deze categorie. Klik vervolgens op de activiteit waar u zich voor wilt inschrijven. Op de pagina die nu verschijnt  klikt u op de knop "Voeg toe aan inschrijfformulier".
Als u zich voor meerdere activiteiten wilt inschrijven herhaalt u deze handelingen, er kunnen dus meerdere cursussen op uw inschrijfformulier staan. U ziet dan aan de rechterkant uw inschrijfformulier verschijnen met de door u gekozen activiteit. Klik vervolgens op de knop "Naar inschrijven" om uw inschrijving te voltooien.
U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving per email. Mocht u deze mail niet ontvangen, controleer dan even uw spambox.

LET OP
bij  het invullen van uw rekening nummer:
Het IBAN nummer bestaat uit 18 karakters ZONDER SPATIES.

Wilt U reageren?
Wij vinden het heel leuk als u ons een reactie stuurt over een activiteit die u bij ons heeft gevolgd. U kunt uw reactie of foto plaatsen op onze facebookpagina of sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij zijn heel benieuwd!

 

 

 

 

Ga naar top